ISOLATIEWERKEN
KELDERDICHTING
BETONINJECTIE
OPSTIJGEND VOCHT

Kelderdichting Ronny Mattheeuws

Ondergrondse muren waterdicht maken dankzij binnenbekuiping

Een kelder dichten met een degelijke binnenbekuiping is een goede oplossing voor het vochtprobleem. Op voorwaarde dat er rekening wordt gehouden met de ernst van het vochtprobleem en de vochtdiagnose die gesteld werd. Belangrijk is ook dat we de huidige toestand van de kelder goed onderzoeken en weten hoe en met welke materialen de kelder oorspronkelijk werd gebouwd.

Keldermuren met sulfaatproblemen (hygroscopische zouten) vragen een bijzondere vochtweringstechniek.  Zonder aangepaste werkmethode zullen er steeds blijvende problemen ontstaan door de kristalisatie van de aanwezige zouten die de bezetting opnieuw zullen doen loskomen.

Mattheeuws Ronny BVBA  beschikt over een unieke techniek, die uw vochtprobleem perfect kunnen oplossen. Deze techniek bestaat uit verschillende bekuipinslagen gecombineerd met verschillende bekuipingsproducten, aangevuld met ingewerkte netten, die weerstand zullen bieden aan deze sulfaten en aan de kracht van het drukkend water.


Binnendichting (dichtmaken van binnenmuren)

Heb je last van een vochtige kelder, dan kunnen we dit probleem oplossen door middel van binnendichting. De muren aan de binnenzijde van de kelder worden vakkundig dichtgemaakt met een speciale afdichtingsmortel.Buitendichting kelder (dichtmaken van buitenmuren)

Een natte kelder waterdicht maken door middel van buitendichting is eigenlijk de meest efficiente oplossing. Doordat de buitenmuur waterdicht wordt gemaakt, kan het vocht niet meer doordringen in de stenen en zal de constructie langer meegaan.
Deze aanpak vergt meestal meer werk dan binnendichting.
Afdichting muurdoorvoeren

Wij hanteren een speciale techniek voor het afdichten van buis- en muurdoorvoeren, zodat de ruimte opnieuw waterdicht wordt.